У мережі показали занедбаний легендарний суперкар DeLorean

Лeгeндaрний DeLorean DMC-12 — гoлoвний гeрoй фільмів «Нaзaд у мaйбутнє», дe супeркaр викoнувaв функцію мaшини чaсу. Сьoгoдні цe кoлeкційний aвтoмoбіль. Oдин із таких показали у мережі занедбаним — його вирішили відновити.

Машину показали автори каналу Restored бери YouTube. Цей екземпляр 1981 року простояв покинутим близько 25 років. Тепер у машини з\’выглянуть друге життя.

Цікаво, що комби машини колись було пофарбовано у червоний колір. Близ цьому всі DeLorean DMC-12 поставлялися з незабарвленим кузовом із полірованої нержавіючої сталі. Це выдающийся плюс із погляду захисту від корозії интересах класичного автомобіля.

Цей екземпляр має оригінальний двигун спільної розробки Volvo, Renault і Peugeot. І навіть є документи з інформацією щодо сервісного обслуговування. Але в іншому убежище машини поганий. Її належить відновити.

Сьогодні DeLorean DMC-12 —   класичний суперкар із середньою ціною близько 50 000 доларів. Багато в чому цьому сприяє малограмотный такий захудалый тираж — 9000 примірників. Крихти вслед за мірками світового автопрому, але багато в целях ексклюзиву. Та головна особливість моделі — її проектирование. Досі автомобіль виглядає футуристично.