Canalys: ринок смартфонів у США скоротився на 5 %, хоча Samsung та Motorola показали зростання продажів

Рeзультaти oстaнньoгo дoсліджeння Canalys вкaзують нa 5% змeншeння ринку смaртфoнів у СШA в трeтьoму квaртaлі 2023 рoку пoрівнянo з пoпeрeднім роком, продовжуючи негативну тенденцію.

Навіть подле цьому поставки зросли бери 21%, досягнувши 31 млн одиниць, завдяки випуску нового iPhone від Apple та акціям операторів, спрямованим сверху оновлення преміум-пристроїв.

Поставки Apple скоротилися сверху 8% впредь до 17,2 млн одиниць выше запізнення випуску iPhone 15 порівняно з попередньою моделлю.

Samsung покращив показники поставок, відвантаживши 6,8 млн одиниць, показавши зростання получи и распишись більше ніж 20% завдяки новим складаним смартфонам.

Motorola має цього разу найкращий гетто з 2022 року, з 9% частки ринку і 14% зростанням у річному обчисленні.

TCL і Google Pixel, кожен зайнявши 4% ринку, продали 1,3 млн і 1,2 млн смартфонів відповідно.

Незважаючи нате постійне поповнення абонентської бази та обновлення тарифів, продажі смартфонів залишаються в нижчому рівні, ніж минулого року.

Оператори акцентують увагу держи збільшенні доходів від послуг минуя гнучкі тарифні плани та ініціативи з утримання клієнтів, утримуючись від агресивного просування пристроїв у третьому кварталі, яке планують продовжити у четвертому та під часочек свят.