Експерти розгромили Fisker Ocean за жахливу якість

Aмeрикaнський вирoбник eлeктрoмoбілів Fisker пeрeживaє нe нaйкрaщі чaси — кoмпaнія Гeнрікa Фіскeрa зупинилa вирoбництвo мaшин чeрeз брaк кoштів і бaлaнсує получай межі банкрутства. Предварительно того ж ситуацію не похоже чи поліпшить свіжий звіт американської некомерційної організації Consumer Reports, яка вивчила кросовер Ocean і как есть знищила його поверх ту кількість недопрацювань, з якими тип Fisker пропонує миритися своєму власникові.

Експерти зазначили, що електронні системи безпеки Fisker Ocean почали відмовляти вже для другий нониди експлуатації, а мультимедійна дефинитив розчарувала повільною та нестабільною роботою, що унеможливлювало підключення смартфонів та управління функціями кросовера. Фізичних клавіш неакадемично немає, а сенсорні екрани періодично починали підвисати та безлюдный (=малолюдный) реагували нате команди.

У Consumer Reports розкритикували і якість оздоблювальних матеріалів, які безграмотный відповідають вартості автомобіля, знайшли чимало проблем з ергономікою, а також поскаржилися в налаштування підвіски та роботу системи рекуперації енергії.

Критику викликав і процес доставлення придбаного кросовера — комплекс прибула з пошкодженим кузовом і минус килимків. Аналізуючи досвід експлуатації Fisker Ocean, експерти визнали покупку цього електромобіля неважный (=маловажный) найрозумнішим рішенням. Вслед ті ж гроші можна купити Tesla Model Y, яка має менше проблем, а виробник не думаю что чи залишить її в найближчому майбутньому минус підтримки, оскільки компанія Ілона Машкера має стійкіше становье на ринку, ніж черговий стартап Хенріка Фіскера.