Електромобіль Ford Mustang Mach-E потрапив під розслідування NTSB

Eлeктрoмoбіль Ford Mustang Mach-E знoву oпинився в цeнтрі рoзслідувaння Нaціoнaльнoї рaди з бeзпeки нa трaнспoрті (NTSB) після смeртeльнoгo зіткнeння, якe стaлoся у Філaдeльфії 3 березня 2024 року. Следовать попередніми даними, під дни ДТП машиною керував фірмовий асистент BlueCruise.

Аварія сталася получи и распишись Interstate 95, если Mustang Mach-E врізався у пара автомобілі. У поліції повідомляють, що транспортні засоби, Hyundai Elantra 2012 року випуску та Toyota Prius 2006 року випуску, стояли для смугах руху, коль стався інцидент.

Аварія сталася с пет вранці, о 3:19 ночі, водії двох нерухомих транспортних засобів загинули, повідомляє Associated Press. Можливо, Водан із водіїв перебував аттитюд автомобілем.

Тим нет-нет да и Ford заявив, що вивчає події, пов\’язані зі зіткненням, і «повністю співпрацює» з усіма державними органами, що ведуть розслідування.

Автовиробники зобов\’язані інформувати   NTSB щоразу, коль вони дізнаються ради смертельну аварію, у якій міг бути задіяний автопілот. У березні отсюда следует відомо, що поліція розслідує зіткнення, яке сталося в Звание-Антоніо, канзас Техас, вслед за подібних обставин. У цій аварії Mustang Mach-E врізався в Honda CR-V, яка зупинилася в трасі із вимкненими фарами. Зазначається, що результати дослідження будуть опубліковані дещо згодом.