Американські ціни на нові Porsche Cayenne 2025 значно зросли

Ціни нa Porsche Cayenne зрoсли. Нaйдeшeвшa мoдeль 2025 рoку тeпeр кoштує від $86 695. Сюди вxoдить збір зa дoстaвку дo місця признaчeння в рoзмірі 1 995 дoлaрів, щo тaкoж більшe, ніж тoрік, кoли він стaнoвив 1 650 доларів. Загалом, ціна базового Cayenne зросла в $5 845 порівняно з минулим роком.

Збільшення є значним, але воно пов\’язане з більшою кількістю обладнання. Porsche повідомляє нам, що зовнішнє освітлення, топка кругового огляду з активною підтримкою паркування та двері з функцією плавного закриття тепер є стандартними интересах всіх комплектацій Cayenne. Покращено також салонний фільтр.

Особливо відчутним если шок від цінників в (видах покупців вищих комплектацій Cayenne. Деякі версії S зросли в ціні більш ніж сверху $6 000, а турбо-гібриди E-Hybrids коштують получи $10 445 більше. Вал розбивка цін вслед комплектаціями порівняно з 2024 роком, включаючи всі витрати держи доставку поперед місця призначення.

Серед інших змін 2025 модельного року — світлодіодні фари HD-Matrix исполнение) опціонального преміум-пакету Plus у всіх комплектаціях Cayenne та E-Hybrid. Версії Turbo E-Hybrid отримають оздоблення Turnonite сверху деяких елементах екстер\’єру та інтер\’єру, наприклад, для значках Porsche.  

Що стосується потужності, в таком случае лінійка стартує з 348 кінських сил у стандартному Cayenne та Cayenne Coupe. Згодом потужність швидко зростає поперед 463 к.с. для того E-Hybrid, 468 к.с. у Cayenne S та 512 к.с. під капотом S E-Hybrid. Turbo E-Hybrid Coupe є чемпіоном з потужності в 729 к.с., але найдорожчим Cayenne полно ще залишається Turbo GT… який за один присест коштує понад $200 000.